Tv-paket

Som hyresgäst hos Byggebo har du tillgång till Telias tv-paket lagom helt gratis. Det innebär att du fritt kan se Sveriges populäraste kanaler och har tillgång till landets största filmbutik. Playtjänster ingår med innehåll som du kan se på dygnet runt. ”Lagom” innehåller ljud och bild i hd-kvalitet. Hela tekniken är samlad i tv-boxen. Och grädde på moset är att det går att streama i hela EU. Naturligtvis går det att komplettera Lagom-utbudet med Canal Digital, Viasat eller C More.

TV-kanaler/utbud

För att få information om aktuellt kanalpaket kontakta Telias kundtjänst på 020-755 766. Eller sök på Telia Lagom på telia.se.

Support

Försök först att söka efter felet i de felsökningsscheman som finns i installationsguiden och manualen för Telia Digital-TV.

På www.telia.se/tvsupport får du också hjälp. Fungerar det ändå inte är du välkommen att ringa Telias support: 020-240 250

Öppettider

Vardagar klockan 08 - 22
Lördag, söndag och helgdag klockan 9 – 20

Kundtjänst

Ring hit om du har frågor om ditt abonnemang eller vill beställa fler kanalpaket. Ring 020-755 766.

Kanaler på Telia Lagom

Playtjänster

En playtjänst är ett bibliotek där du kan ta del av dina favorit tv-program när du själv har tid och lust utan att vara styrd av tv-tablåernas tider.

Streama tvn i alla skärmar

Telia Play är en streamingtjänst som ingår i alla tv-paket. Du kan titta via mobilen, surfplattan eller datorn. Se på program, filmer och serier när de sänds enligt tv-tablån eller starta från playtjänsterna när det passar dig bäst.

Kanaler du kan streama

Playtjänster du kan streama