Parkeringsregler

Byggebo använder sig av parkeringsbolaget Aimo Park som ansvarar för våra parkeringsplatser. Du når Aimo Parks kundservice på tel.0771-96 90 06
vardagar kl. 08.00-16.00. För mer information eller fler kontaktuppgifter besök www.aimopark.se.

Avgiftsfria parkeringsplatser för boende

Till många av våra fastigheter finns avgiftsfria parkeringar för er boende. De är uppskyltade och en förutsättning för att få kunna nyttja de platserna är att bilen är registrerad på någon som har ett avtal hos Byggebo på den adressen. Du får då stå 24h på boende-parkeringen. Bor du på t.ex. Ekvägen så är det just på Ekvägen du har rätt att parkera, inte vid övriga Byggebo-fastigheter. Bor du däremot i Kristineberg får du parkera i på boendeparkeringar i hela Kristinebergsområdet om du har ett hyresavtal där och bilen är registrerad på dig.

Tänk på detta vid inflytt! Se till att vara skriven på adressen i tid för att undvika parkeringsböter.

Bilplatserna är endast avsedda för motorfordon. Fordonet får inte vara avställt och belagt med körförbud. Du får inte ställa husvagnar, husbilar och släp på parkeringsplatserna.

Digitalt parkeringstillstånd

Vill du nyttja boendeparkeringen längre än 24h finns en möjlighet att köpa ett digitalt tillstånd hos Aimo Park som gör att du kan parkera obegränsad tid.

Tillståndet innebär att du får ett konto hos Aimo Park där du kan logga in och registrera ditt registreringsnummer. Parkeringstillståndet är digitalt vilket innebär att när parkeringsbolaget bevakar bilplatserna så har de handdatorer med sig och kollar att bilens registreringsnummer har ett tillstånd att stå parkerad i området. OBS! Du måste visa upp en kopia för Aimo Park på ditt hyresavtal för att få köpa ett tillstånd.

Det går enbart att köpa ett tillstånd per lägenhet förutom för 3 rok och större, då kan man köpa två.

För att köpa ett digitalt tillstånd kontaktar du Aimo Park på tel. 0771-96 90 06.

Besöksparkering

Till några av våra fastigheter finns besöksparkeringar. De är uppskyltade och p-skiva kan komma att behövas. Du som bor på adressen får inte använda besöksparkeringen utan ska använda boendeparkeringen. Följ skyltningen och gällande parkeringsregler för att undvika parkeringsböter.

Förhyrda platser

Till vissa av våra fastigheter finns parkeringar, skärmtak eller garageplatser att hyra, kontakta uthyrningen på tel.010-35 63 600.

Parkeringskartor

Parkeringsplatserna inom Byggebos fastighetsbestånd är väl uppskyltade.
Ta del av informationen så elimineras risken för onödiga parkeringsböter.

Karlsborg – Parkeringskarta

Lyckan – Parkeringskarta

Marieborg – Parkeringskarta