Tvättstugor

Byggebo har lagt stor vikt vid att modernisera beståndets tvättstugor. Det betyder att tvätthanteringen är både smidig, effektiv och miljövänlig. Bokningen, beroende på var du bor, sker digitalt eller genom att du använder den tvättcylinder som du fick i samband med inflyttningen.

Digital bokning: Gå till bokning.byggebo.se och logga in med din lägenhets objektnummer, exempelvis 012-1234, och din tags fyra sista siffror. Vid aktuell tvätttid kan du öppna dörren till tvättstugan med din tag. Finns behov av ytterligare tvättpass ska du ta kontakt med bovärden för att köpa till ytterligare tvättider. Kostnaden för den utökade tvätttiden debiteras nästkommande hyra.

Manuell bokning: Lås fast din cylinder på aktuell dag och tid på tvättbokningstavlan. När tvättningen är klar låser du upp cylindern och tar med den hem.

Grovtvättstugor

Har du behov av att tvätta mattor, täcken, kuddar eller andra textilier kan du använda Byggebos grovtvättstugor, som finns på strategiska platser i fastighetsbeståndet.

Södertorn

Grovtvättstugan ligger på husets gavel på adressen Stengatan 66. För att använda den krävs att du kvitterar ut ett passerkort hos Uthyrningen på huvudkontoret, endast 1 kort per lägenhet.

Marieborg & Karlsborg

Grovtvättstugan ligger på baksidan av studenthuset på adressen Kristinebergsvägen 4. Din ordinarie tvätt-tag, som du fått till din ”vanliga” tvättstuga, är laddad med en tvättid per kvartal.

Lyckan

Grovtvättstugan ligger på adressen Stångehamnsvägen 147. Gäller för boende på Lyckan inklusive höghusen. Ordinarie tvätt-tag gäller.

Textilier som är för stora för maskinerna måste lämnas till en tvättfirma. Bra att veta är också att det inte är tillåtet att blötlägga och knäskura textilier i grovtvättstugans utrymme.