Få nyheter direkt till din mobiltelefon

Viktig information.

Och push-notiser om vad som är på gång i fastighetsbeståndet.

Genom att ladda hem Byggebos nya app (applikation) via App Store eller Google Play till din mobiltelefon öppnar sig en ny värld.

– Appen innebär att servicegraden höjs ytterligare några snäpp samtidigt som den visar att Byggebo är ett modernt allmännyttigt bostadsföretag i framkant, säger vd Benoni Ingelsjö.

Appen är en garanti för dig som hyresgäst att du kan ta del av viktig information från Byggebo var du än befinner dig. Via push-notiser kan Byggebo informera om det som ska hända och det som just har hänt. Exempelvis ”Den 23 september kommer vattnet att vara avstängt mellan 12.00 och 14.00”, eller ”På grund av en avgrävd elkabel är fastighet XXX just nu strömlös. Felet beräknas vara åtgärdat klockan 16.00”.

Appen är i princip en light upplaga av hemsidan. Det vill säga: Alla viktiga kontaktuppgifter finns med. Tvättstugan kan bokas. Ringa eller mejla Byggebo gör du med hjälp av två tryck på skärmen. Samma sak om du vill felanmäla eller behöver kontakt med jouren. Nyheter har en central plats och dessutom finns det information om allt från grillning till parkering. Under en flik presenterar Byggebo nyheter och du kan smidigt nå ”Mina sidor”.

– Appen stärker banden till våra hyresgäster ytterligare, säger Benoni Ingelsjö.