”Mina Sidor” ger ett stort digitalt lyft

Mer informativ. Mer tillgänglig. Och mer lättnavigerad.

”Mina sidor” på Byggebos hemmasida har fått en ordentlig ansiktslyftning till glädje för både hyresgäster och de som söker ny bostad.

Nu är ”Mina sidor” mer tidsenlig och borta är alla krångligheter, säger Sara Nordh ekonomi-och administrativchef hos Byggebo.

Det är ingen hemlighet att ”Mina sidor” har varit tungarbetatade. Både för Byggebos medarbetare och för hyresgäster och personer som har sökt information, exempelvis om lediga lägenheter. Därför är den nya upplagan ett digitalt lyft på många sätt. Den som söker information kan i fortsättningen legitimera sig genom att använda Mobilt BankID. Och det öppnar en digital väg när det gäller felanmälningar, bokning av tvättstugor och en rad andra tjänster.

Nu är det även möjligt att skriva under hyreskontrakt digitalt och till hösten utvecklas systemet ytterligare genom att det då blir möjligt att säga upp lägenheter, lokaler och garageplatser digitalt.

Systemet sparar tid åt alla. Byggebos medarbetare kan göra ändringar snabbt. Och hyresgäster kan nyttja systemets alla fördelar – när de har tid.

För alla som söker bostad eller som vill flytta inom beståndet är den stora fördelen att det lättare går att få en överblick över vad som är ledig. Stort plus är det också att lediga lägenheter/garageplatser presenteras på ett mer utförligt sätt än tidigare.